Produse

Master Truck Service va ofera solutii pentru fiecare domeniu de transport in parte. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie in fiecare zi, ghidati de cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.

Master Truck Service are misiunea de a furniza un pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai.

Piese de schimb

Master Truck Service va ofera prin intermediul departamentului de service, toata gama de testari si reparatii mecanice, electrice. Stocurile permanente ale pieselor de schimb permit inceperea lucrarilor chiar in momentul in care acestea sunt solicitate.

example graphic

Placute frana si ferodouri

Utilizare marci de camioane: Daf, Man, Scania, Mercedes, Iveco, Renault etc. Utilizare pe majoritatea tipurilor de semiremorci si remorci cu axe Bpw, Saf, Schmitz, Meritor etc. Producatori consacrati Textar, Jurid, Meritor precum si pe original.

example graphic

Discuri de frana

Utilizare pe majoritatea tipurilor de semiremorci si remorci cu axe Saf, Bpw, Schmitz, Meritor.

example graphic

Etriere de frana

Utilizare pe axele Saf si Bpw. Producatori: Knorr Bremse, Wabco, Meritor.

example graphic

Camere de franare

Utilizare la frane pe disc si pe tambur, la majoritatea sistemelor de franare Knorr Bremse, Wabco, Meritor.

example graphic

Consumabile si accesorii

Chingi de ancorare marfa 9 si 12 metri, lamele stergator 55, 60, 65, 70 cm utilizare pe majoritatea tipurilor de camioane; electrice diverse (cabluri de lumini, abs, ebs, adaptoare de la 15 la 2x7pini, senzori abs); cablu vamal vrac si cu capete la 34 si 36 metri, acumulatori cu utilizare pe majoritatea marcilor de camioane (125, 180, 225 Ah); lampi stop si lampi gabarit cu led si cu bec; cuple rapide pentru conducte aer diverse diametre 4,6,8,10,12,14,16; furtunuri de aer spirale cu reductii utilizare generala.

example graphic

Perne de aer

Utilizare pe majoritatea tipurilor de semiremorci Schmitz, Schwarzmuller, Krone, Koegel. Producatori consacrati: Firestone, Phoenix, Continental.

example graphic

Uleiuri de motor si transmisie

Aprobari de marca pentru majoritatea marcilor de camioane Man, Mercedes, Iveco, Volvo, cu normele de poluare E3, E4, E5.

example graphic

Uleiuri hidraulice

Utilizare in majoritatea sistemelor hidraulice.